Over ons

De lokroep van online

The Content Room is op- en ingericht door Ad Killian. Zijn roots liggen in de journalistiek. Hij groeide op tussen inkt en krantenpapier. Maakte jacht op nieuws, schreef interviews en reportages, voerde eindredactie en gaf vorm aan nieuwsmedia.

Totdat de lokroep van online weerklonk. Hij liet het papierwerk achter zich en stortte zich op de landelijke nieuwssites om uit te groeien tot content producent voor online media. Daar ligt zijn hart.

Dus produceert The Content Room online content volgens journalistieke maatstaven: betrouwbaar, relevant, evenwichtig en geloofwaardig.

The Content Room maakt het verschil in de wereld van content creatie door journalistieke principes en vaardigheden te combineren met de wetmatigheden die online gelden. Het levert content op die zijn werk doet.

‘Als content producent weet je waar de interesses en behoeftes van het publiek liggen. Je hebt geleerd waardevolle informatie boven water te tillen en te verleiden met aansprekende content. Gebruikmakend van triggerende headlines, prikkelende verhalen en indringende beelden. Die ingrediënten moeten kloppen, elkaar aanvullen en versterken. Geplaatst in de juiste context kom je tot content die inspireert, aan het denken zet, ontroert of entertaint.’

Ad Killian