Relax en laat content het werk doen. The Content Room brengt jouw verhaal tot leven. We laten content voor je werken op je website en social media. Met relevante content word je herkend. Mensen willen weten wie bent, wat je doet en waarom je iets doet. Dat inspireert.

Goed uitgeserveerde content zorgt voor betrokkenheid. Als je content spraakmakend, aansprekend en waardevol is, dan gaat dat lukken. Hoe? Met nieuws, een informatief verhaal, blog, tweet, foto of video plaats je jezelf in de schijnwerpers. Het bedenken van pakkende onderwerpen en originele invalshoeken kun je aan ons overlaten. We weten welke kanalen we moeten inzetten. Maar dit is niet het hele verhaal…

N

Webredactie

 

N

Social media

 

N

Merk journalistiek

 

N

Bloggen

 

N

Nieuwsbrieven

 

N

E books

 

N

Foto’s

 

N

Video’s

 

N

Infographics

 

Social media

Op social media is short copy cruciaal. Korte en krachtige teksten. Met een paar woorden, zinnen en aansprekend beeld de aandacht vestigen. Daar is The Content Room goed in.

Wie gaat het doen?

Social media, iedereen wil er iets mee, maar wie gaat het doen? Social media voor je laten werken en onderhouden vergt tijd, veel tijd. Tijd die je liever aan andere zaken besteedt. De vraag die vaak onbeantwoord blijft, is wie voor die waardevolle content gaat zorgen. Het plan stokt bij de uitvoering. Zonder doordachte strategie heeft de aanpak geen zin. LinkedIn, Facebook, of Instagram, elk mediakanaal vraagt om een specifieke benadering. The Content Room denkt mee over de juiste social media strategie. En wij beheren de kanalen.

Bloggen

Denk niet alleen aan wat je te melden hebt over je organisatie of product, maar kijk ook om je heen en deel informatie. Blogs versterken de band met de doelgroep en leiden onherroepelijk tot conversie, leads en engagement.

Kijk om je heen en deel

De zoekmachines van Google selecteren niet alleen op handige keywords. Het gaat om originele en actuele content. Met pakkende headlines en inspirerende teksten aangevuld met aansprekende foto’s, infographics en video’s stuwen de zoekmachines jouw mediakanalen omhoog in de ranking. Je wordt zichtbaar en vindbaar.

Content curatie

We leven in een tijd met een overkill aan informatie. The Content Room filtert en fileert alles tot interessante onderwerpen over jou en je business. Je bewijst je bezoekers er een enorme dienst mee. Zij hoeven zich namelijk niet meer door die enorme brei te worstelen.

Fileer de overkill

Hoe denk je dat ze over je gaan denken? Juist… Als iemand met verstand van zaken. Denk eens aan wat dat betekent voor je imago. Onafhankelijke informatie over alles wat jouw vakgebied raakt. Een goed opgebouwde blog met een inspirerend verhaal en illustraties kweekt vertrouwen en autoriteit. Zo bouw je rustig maar voortvarend aan je imago. Websites die content curatie toepassen vormen een waardevolle bron. Het mooie van het verhaal is dat iedereen wetenswaardige content kan publiceren. Door nieuws en informatie uit andere bronnen in te zetten voor je eigen content leg je de verbinding. Het laat zien dat je verder kijkt dan je neus lang is. Maar er is meer. Iedereen heeft een uniek verhaal te vertellen. Je eigen personeel maar ook de concurrent. Doe daar iets mee.

The Content Room helpt je daarbij.
Wij schuiven bij je aan als je dat wilt.